Diensten

Diensten: Taalvouchers reserveren

Een slimme organisatie investeert in communicatie!

Reserveer nú uw taalvoucher(s) en betaal pas bij aanvang van de training.
Als expert op het gebied van taalscholing op de werkvloer krijgt Taalvakwerk wekelijks diverse aanvragen voor taalscholing binnen van bedrijven en instanties. Meestal gaat het om groepstrainingen binnen het bedrijf, maar we zien steeds vaker dat bedrijven voor 1 of 2 medewerkers contact met ons opnemen.

Taalvakwerk verzorgt individuele taaltrajecten op de werkvloer van uw bedrijf. Dat is een prima  manier om snel resultaat te kunnen boeken en direct arbeidsgericht maatwerk te kunnen leveren, maar soms past  zo’n individuele maatwerktraining niet binnen het scholingsbudget. Omdat Taalvakwerk in de afgelopen 12 jaar al heel veel scholingstrajecten heeft verzorgd op de werkvloer van allerlei bedrijven, kunnen wij uw medewerker(s) nu een arbeidsgerichte groepstraining aanbieden waarin de Nederlandse taal is gekoppeld aan de noodzakelijke werknemersvaardigheden die op iedere werkvloer gehanteerd worden.

WAT MOET U DOEN?
Reserveer bij Taalvakwerk een Taalvoucher voor uw werknemer(s) ter waarde van
 € 500, - per persoon. U kunt hier een formulier downloaden of aanvragen via info@taalvakwerk.nl

Geef dit bericht door aan collega’s en aan andere bedrijven. Zodra wij voldoende vouchers binnen hebben, nemen we contact met u op om zo een passend groepstraject te kunnen starten. Lestijd en –plaats worden in goed overleg met alle opdrachtgevers afgestemd.