EBC

EBC: Zakelijk Nederlands

Een offerte met een gouden randje

Zit u soms lang te staren naar uw papier of scherm? Komen de woorden niet vanzelf of twijfelt u over uw eigen teksten? De Nederlandse taal bestaat niet alleen uit d’s en t’s. Een tekst kent vele vormen. Gebruikt u de juiste vorm?

Taalvakwerk leert u hoe u uw zakelijke teksten beter kunt opstellen en zet de grammaticale puntjes op de i. In de maatwerktraining ‘Zakelijk Nederlands’ spelen we in op werksituaties waar u dagelijks mee te maken heeft. We maken daarbij gebruik van bestaande bedrijfsmaterialen, zoals offertes, zakelijke mailings, werkverslagen en rapportages.

Onze taaltrainingen zijn flexibel van opzet. De thema’s worden in overleg aangepast aan uw behoeften en functie. Op basis van een intakegesprek en een toetsing wordt uw vraag omgezet in een scholingsvoorstel op maat.

Taalvakwerk heeft al meer dan 10 jaar ervaring in taaltrainingen. Onze taaltrainingen zijn flexibel van opzet. De thema’s worden in overleg aangepast aan uw behoeften en functie. Taalvakwerk Academy is klantgericht, deskundig, professioneel en betrokken.

Wilt u meer informatie over onze verschillende trainingen? Neem dan contact met ons op via l.termijn@taalvakwerk.nl
of via telefoonnummer 0614501468.