EBC

EBC: Moderne vreemde talen

Hoe goed spreekt u uw talen?

Kunnen uw Engelse e-mails wat meer to the point? Lopen de telefoongesprekken met uw Duitse klanten wat moeizaam? Begrijpt u niet altijd wat uw Franse collega bedoelt?

Taalcoaching op maat
Taalvakwerk verzorgt taaltrainingen Engels, Duits, Frans, Spaans en Italiaans.  Onze maatwerktrainingen spelen in op werksituaties waar u dagelijks mee te maken heeft. Dat doen we door middel van individuele taalcoaching of in groepsverband.

Onze taaltrainingen zijn flexibel van opzet. De thema’s worden in overleg aangepast aan uw behoeften en functie. Op basis van een intakegesprek en een toetsing wordt uw vraag omgezet in een scholingsvoorstel op maat.

Taalvakwerk heeft al meer dan 10 jaar ervaring in taaltrainingen. Onze taaltrainingen zijn flexibel van opzet. De thema’s worden in overleg aangepast aan uw behoeften en functie. Taalvakwerk Academy is klantgericht, deskundig, professioneel en betrokken.

Wilt u meer informatie over onze verschillende trainingen? Neem dan contact met ons op via l.termijn@taalvakwerk.nl of via telefoonnummer 0164 265679