EBC

EBC: Nederlands voor expats

De Nederlandse taal verbindt ons allemaal

Bent u net in Nederland, of merkt u dat u de taal nog niet voldoende beheerst om volledig te kunnen integreren in de Nederlandse maatschappij? Wilt u snel de Nederlandse taal leren in korte tijd?

Nederlands op maat
Taalvakwerk verzorgt maatwerktrainingen en intensives voor expats.

Beginners bieden we blended learning trainingen aan, waarin naast docentgebonden contacturen ook begeleiding bij e-learning is opgenomen.
Deelnemers vanaf niveau A2 (CEF norm) kunnen deelnemen aan onze intensive courses, waar naast taaltraining ingezet wordt op kennis van de Nederlandse samenleving, geschiedenis en cultuur. Op deze manier stimuleren we taal op de meest uiteenlopende gebieden.

Onze taaltrainingen zijn flexibel van opzet. De thema’s worden in overleg aangepast aan uw behoeften en functie. Voor de trajecten geldt dat we graag de link leggen naar uw werkomgeving. Op deze manier is de taaltraining efficiënt, concreet en direct toepasbaar in uw dagelijkse werk.

Wij verzorgen de training ‘Nederlands voor expats’ zowel individueel als in groepsverband. Op basis van een intakegesprek en een toetsing wordt uw vraag omgezet in een scholingsvoorstel op maat. Een leerstijlonderzoek vormt een onderdeel van de intake om een zo efficiënt mogelijk traject voor u in te kunnen richten.

Taalvakwerk heeft al meer dan 10 jaar ervaring in taaltrainingen. Onze taaltrainingen zijn flexibel van opzet. De thema’s worden in overleg aangepast aan uw behoeften en functie. Taalvakwerk Academy is klantgericht, deskundig, professioneel en betrokken.

Wilt u meer informatie over onze verschillende trainingen? Neem dan contact met ons op via l.termijn@taalvakwerk.nl of via telefoonnummer 0614501468.